Strast za šećerom i cimetom (ime u potpunosti odgovara) je potpuno odomaćena u mojoj kući.Ovoga puta nam je bila zadatak u KuVarijacijama.Pravila sam je zilion puta i svaki put kad je moji najmiliji vide na stolu,imaju izraz lica kao Sunđer Bob na ovoj šolji.Recept znam napamet,više i ne koristim svesku.Ne spremam ga više onako u gram,nekad dodam više mleka,nekad samo jedno jaje...Jedino što sam pomenila posle prvog puta je da sam smanjila šećer u filu na jedno 150gr.Prvi put nam je bio presladak.Kako god ga napravila neodoljiv je! Jednom sam i eksperimentisala sa njim,pa sam ubacila i malo višanja iz kompota i seckanih badema.I tako je odličan,ali nekako nam je najdraža baš ova vulgaris verzija.Jedini problem sa ovim hlebom je što je slikan toliko puta od strane toliko blogera da nisam imala nikakvu originalnu ideju :) Hvala Maxividi na receptu,kao što i ona kaže "ovo mora da postane deo svakodnevnog poslastičarskog repertoara svakog domaćinstva koje drži do sebe".U mom slučaju i jeste...
:)))) Sunđer Bob i reakcija ukućana su me iskreno nasmejali :) A 'lebac je vrh.
ReplyDeleteGledam kako ste svi pravili taj recept i ne znam kome je ljepše ispao! Zbilja je krasan :)
ReplyDeleteNered u plehu lepota u duši:-)
ReplyDeleteSlazem se potpuno, hlepcic je preukusan... odlican je i u slanoj varijanti, sa parmezanom, belim lukom i bosiljkom, ma nikako da se odlucim koji mi se vise svidja.:))
ReplyDeleteLijep i preukusan, i moji doma zadovoljni.
ReplyDeletePrekasno izgleda i ne sumnjam koliko je ukusan. Moram ga sto prije ispobati :)
ReplyDeleteSuper ti je ispao!
ReplyDeletekrasan je, tko bi mu odolio.
ReplyDeletegle samo kako ga Bob gleda!!
Divan, divan, predivan... :) Moracu probati i taj slani koji Lana pominje...
ReplyDeleteteško je odoljeti ovome, obožavam cimet
ReplyDeletePredobar izraz lica sa šalice ! :), a predobar je i kolač, vjerujem da se jako brzo udomaći na stolu. Odlično si ga napravila !
ReplyDelete